2013. június 30., vasárnap

Author note#3

Sziasztok!

I'M BACK, BITCHES!

Na jó ezt muszáj volt. XD 

Először is tudom, hogy régen volt rész. Sőt! Ez tény: Régen volt új rész.

Ez mégpedig azért van, mert attól még, hogy elkezdődött a nyári szünet, nekem ugyanúgy van magánéletem, barátaim, családom akikkel töltöm ezt a 'mesés' 2 és fél hónapot. Mellette hamarosan fellépés (suli) azaz próbák lesznek, és hamarosan esküvőre megyek (meg kell tanulni magassarkúban járni).

Remélem sikerül megértenetek, hogy a napom összes óráját nem a blogger előtt ülve töltöm, és nincs mindig kedvem írni... főleg, ha még ötletem sincs hozzá. Ígérem, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy kitaláljam: Hogyan is fog folytatódni a blog(?). Mert vannak már egyes részekhez ötleteim, csak erőt kellene vennem magamon, és össze kellene szedni a gondolataimat, leülni egyedül nyugodtan, zenét  hallgatva, és írni.
Milyen rég volt már ilyen.... Talán eljött az ideje a nosztalgiának.

Ezen kívül még szeretnék veletek megosztani dolgokat.

Kezdjük ott, hogy nagyon szépen meg szeretném köszönni azoknak akik díjat küldtek nekem, és akik a jövőben is díjjal gazdagítanak, de semmi időm/kedvem sincs kitenni....Szerintem a blogokat nem az alapján ítélik meg, hogy mennyi díjuk van, szóval felesleges. Persze, örülök, hogy jutalmaztok awards-okkal, de akkor sincs "NAGY" jelentősége, főleg úgy, hogy alig olvasok blogokat, és mindig ugyanannak küldeni sincs semmi értelme. Köszönöm a megértés.

A másik dolog, mint tudjátok a Google Reader megszűnni készül, és így a Rendszeres olvasók nem értesülhetnek/láthatják, ha kedvenc blogjaikban új részek jelennek meg. Így, aki egy kicsit is rajong a blogomért megkérném őket, hogy kövessenek Bloglovin-on.

Ezen kívül, nemrég (pontosabban tegnap) az egyik kedves barátnőm, és egyik kedvenc bloggerinám készítette velem egy interjút, ha van kedvetek olvassátok el. Interjú Cece S.T.-vel

És még szeretném megköszönni a 102(!!!) Rendszerest, és a 72 feliratkozót Bloglovin-on. El sem tudjátok képzelni mennyire felemelő érzés, hol ott vannak ennél sokkal de sokkal jobb blogok is. 
I wanna say a MASSIVE THANK YOU, GUYS!!!

Ennyi voltam. Igyekszem új részt kreálni.

U.I.: Jó nyári szünetet mindenkinek!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése