2013. május 28., kedd

Author Note#2

Gyerekeeek ! 
Milyen régen jelentkeztem, nem gondoljátok?....De, szerintem is, és emiatt nagyon ramatyul érzem magamat. Szeretnék elnézést kérni, minden kedves olvasótól. Most azért írok, hogy körülbelül felvázoljam nektek a helyzetemet, azaz, hogy mikorra számíthattok a részekre. 

05.29., szerda - Föciből kiselőadást kell csinálnom, Angliából, tanulnom kell fizikára. - Nem érek rá.
05.30. csütörtök - Tanulnom kell nyelvtanra, történelemre. - Nem érek rá.
05.31. péntek - Ekkor van időm írni, de a kedvemtől (és hogy addigra megjön-e az ötlet, hogy hogyan folytassam) függ. 
A hétvége még nem tudom hogy alakul, de minél előbb próbálok nektek új részt hozni. Köszönöm, a sok komit, és higgyétek el, meghatnak némely kommentek, valamelyiken meg csak fülig ér a szám, annyira mosolygok.
Köszönöm, hogy velem kíséritek végig a sztorit, és hogy szorgalmasan írtok.
Köszönöm a több, mint 5500 oldalmegjelenítést, és a 78 rendszeres olvasót.

És most jön, aaaa reklám felület !! :D 

Kérdezzetek tőlem ask-on!! Lehet a bloggal kapcsolatos, akár velem kapcsolatos, bármit. BÁRMIIIT :D Szeretek válaszolgatni. ^^ 
Link: ASK.FM 

Elounor-Eleanor Calder fanoknak ajánlom, a másik blogomat. Egy kicsit komolyabb, érzelmesebb, 'kényesebb' témával foglalkozik. 









Egy One Direction blog, egyedi történettel. A fiúk, jelenleg nem híresek, és mindannyiuk belecsöppen a London Arts nevezetű művészgimibe, ki akarattal- ki pedig akaratlanul.




Egy újabb One Direction blog, szintén egyedi sztorival. Adott két barátnő. Teljes ellentétei egymásnak. Az egyik vad, lázadó, míg a másik szorgalmas, maximalista. Együtt mennem egyetemre, ahol kénytelenek egy fedél alatt élni, és elviselni a másikat. Két 'rossz fiú' érkezik az osztályukba....na vajon kik ők? És, hogyan fognak egymáshoz viszonyulni? 

2 megjegyzés:

  1. Mikor lesz new chapter?:)):D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Még el sem tudtam kezdeni írni :// De ne aggódj/aggódjatok hamarosan olvashattok New Chaptert :D

      Törlés