2013. október 22., kedd

Chapter 10.

Na sziasztok!
Megint itt vagyok, új design, új rész + a szereplők képei újultak. 
Szeretnék gyakrabban hozni részeket, de egyszerűen néha már lelki erőm sincs, hogy írjak...
Na mindegy, most itt van, ezt kell szeretni. Jó olvasást, remélem nem utáltok meg egy rész miatt.:)

xx,
Cece S.T.

Another world, Another Harry


Kikerekedett szemekkel futottam át az üzenetet. Sok dolog villant át az eszemen abban a pillanatban. Mi van, ha anya beszámolt apának erről az egészről? Vagy másképpen, hogy kerülne ide fél órán belül?
- Történt, valami? – kérdezte Harry, miközben mögém lépett, és átkarolta a derekamat, majd a nyakamat kezdte el csókolgatni.
- Apám itt lesz körülbelül… - még be sem fejeztem a mondatot, már abbahagyta az előbbi tevékenységét. Megfordultam. Szembe találtam magam döbbent tekintetével. Valószínűleg mindkettőnk agya ugyanazon kattogott, már szinte hallani lehetett a gondolatmenteit. Biztos vagyok benne, hogy hasonlóak az enyéimmel.
- Pedig reménykedtem benne, hogy folytathatjuk. - nevetett fel, mire beleütöttem a vállába, ami természetesen neki meg se kottyant.
- Perverz! - mosolyodtam el én is.
- Mi, én? Csak egészséges a fantáziám veled kapcsolatban. - mentegetőzött, majd közelebb lépett, és kezeit a csípőmre rakta, ezáltal közelebb húzott magához. - Nem lehetne, még egy kicsit folytatni? - dörmögte a fülembe, majd a nyakamon egy olyan pontot kezdett el szívni, amitől hirtelen nem tudtam értelmes választ adni. Csak akkor sikerült rászánnom magam, mikor abbahagyta, és a szemeimbe nézett, válaszra várva.
- Jó, de akkor gyorsan! - engedtem. Kezeimet a vállára csúsztattam, és most én húztam magamhoz egy csókra. Elfordította a fejét, hogy mélyítse, és így nyelve utat tört a számba. Nagyszerűen csókol!
Kezei csípőmről a fenekemre terelődtek, amiket meg is markolt, ezzel nyögésre késztetve engem. Közben az inggombjaival bajlódtam. Sikerült leszenvedni róla, ami felfedte előttem tökéletes felsőtestét. Legalábbis, számomra tökéletes. A legközelebbi falhoz tolt, amibe sikeresen bevágtam a hátam, ezt egy mélyről jövő nyögéssel nyugtáztam.
- Egy faltól hangosabban nyögsz, mint tőlem? Szép! - nevetett fel, majd olyan közel jött hozzám, amennyire csak tudott.
- Húsz perc! - suttogtam a fülébe. Mintha ezek valami varázsszavakat lettek volna, azonnal az övéhez kapott, majd a másik pillanatban, már a fém a padlón csattant. Közben, hogy megkönnyítsem a dolgát, ruhám alól lehúztam a fehér neműmet, nagy nehezen, hiszen elég közel álltunk egymáshoz.
- Szedsz...? - még be sem fejezte a mondatot, de nem is kellett, hisz tudtam mit akarna kérdezni. Magamhoz húztam egy újabb csókért. Ezt sosem lehet megunni. Közben, amíg én a ruhámat tűrtem feljebb, ő a bokszerjét húzta le, ami felfedte igencsak kemény férfiasságát.
- Akkor átfogalmazom. Mehet? - kérdezte. Vagyis, inkább kijelentette. Hallani lehetett a türelmetlenséget a hangjában. Csak bólintottam, majd hatalmas kezeivel felemelt, a falnak nyomott, ezzel egy idővel hatolt belém, tövig. Ennyire mélyen még nem volt. Hirtelen elöntött a fájdalom, és pár könnycseppnek megengedtem, hogy lefolyjon az arcomon. Harry nem látott semmit, hisz a feje a nyakam mellett pihent. Gyorsan kezdett el tolni, a fájdalom végtelennek tűnt. Nem élveztem benne semmit. Csak egy darab bábú voltam, amit a saját maga örömszerzésére használ. Mintha valami tilalom lett volna, nem bírtam megszólalni. Halkan, magamban sírtam, vártam, hogy vége legyen.
Hirtelen megállt, majd rám nézett. Szemei sötétségbe burkolóztak, mintha egy teljesen más Harry lett volna. Amint meglátott, hirtelen félelem ült ki az arcára, és sötétből, a megszokott zöldre váltottak szemei. Ellépett tőlem, ezzel kihúzódott. Őszintén szólva, megkönnyebbültem.
- Jessie, én... te jó ég! Nem akartam... basszus! - kapott a fejéhez, majd az alsójához nyúlt, és kezdte visszahúzni. Kezeimmel félénken megállítottam, majd hirtelen rám kapta tekintetét. Megráztam a fejem, majd a kanapéhoz sétáltam. Harry kilépett a nadrágjából, és követett. Leült mellém.
Lábaimat átvetettem a csípőjén. Enyhén kifejezve meglepődött, tág pupillái elárulták, hogy nem erre a lépésre számított. Bevallom őszintén, hogy ezek után, ha az egyik volt barátom tette volna ezt, felképelem, és úgy ahogy van, hazaviharzok, de Harry más volt. Valami hozzákötött, ami nem engedett szabadulni, így néhány nap után sem.
Lassan ráhelyezkedtem, majd így maradtuk néhány percig. A fájdalom halványult, majd oldalra tekintettem. Láttam, hogy Harry nem tud mit kezdeni kezeivel, leginkább azt nem tudta eldönteni, hogy most hozzámérjen-e vagy inkább ne. Rásegítettem a döntésben, amikor átirányítottam a csípőmre a kezeit.
- Lassan. - suttogtam a fülébe, majd úgy, ahogyan mondtam kezdtem el mozogni. Immáron egy cseppnyi fájdalom sem kapott helyet, az öröm vette át az irányítást. Az egész aktus lassú volt. Lassú, de részemről érzelmekkel teli. Nem tudhattam, hogy Harry hogyan értelmezni ezt a gesztust felőlem, de azt próbáltam ezzel kifejezni, hogy képletesen szólva megbántott, de bízom annyira benne, hogy megbocsájtsak.
- Sajnálom. - csókolt bele a nyakamban. - Nem tudom mi ütött belém. - még egy csók, de ezúttal megint elkezdett egy olyan pontot szívni, ami elérte, hogy elvigyen egy másik világba. Körmeimet belemélyesztettem izmos karjába, ezután ő is elélvezett. Hátrahajtott fejjel pihent, amíg én leszálltam róla, és a falhoz sétáltam, hogy visszavegyem a fehér neműmet. Meg is találtam, majd visszahúztam. Felemeltem Harry nadrágját, és a pár méterre heverő ingét, majd a kanapéra dobtam. Ebben a szent pillanatban csöngettek. Összerezzentem, majd Harryvel összenéztünk. A lehető leggyorsabban kezdte el felhúzni a ruháit, addig én tanakodtam, hogy hova a francba menjek, és azon idegeskedtem, hogy lehetséges, hogy apa tud erről az egészről. Harryről és Rólam.
- Menj a hálóba! - adta az utasítást. Bólintottam, majd a lépcsőn felviharozva, a már ismert szobába léptem.
- Újra itt! - huppantam le az ágyra.

Harry szemszöge

Hogy lehettem ilyen tapintatlan? Miért mindig magamra figyelek, és miért nem a másikra? Csak azt néztem, hogy én mit akarok. Nem is törődtem, hogy Jess-nek ez talán fájdalmat okoz.
Szerencsére, vagy, hogy másképp nevezzem, Jessie nem kapta fel a vizet, nem történt semmi, ami elronthatta volna ezt a szép kis esténket. Mintha azt akarta volna sugározni nekem tudat alatt, hogy bár megbántottam, de attól még ugyanúgy viszonyul hozzám, ehhez az egészhez.
Miután az utolsó gombot is sikerült begombolni az ingemen, az ajtóhoz siettem, amit szinte feltéptem.
- Helló haver! - üdvözölt Louis, a szokásos kézfogás-hátveregetős módon, majd belépett a házba.
- Mi szél hozott erre? - kérdeztem a nappaliba érve.
- Csak gondoltam beugrok a legjobb haveromhoz, ha már egyszer Jessie és Eleanor is kiruccantak otthonról. - mondta, mire hatalmas kő esett le a szívemről. Akkor, ezek szerint Louis azt hiszi, hogy Jess, az anyjával van. Nagyon jó! Akkor egy probléma megoldva!
- Haver, itt vagy? - legyintette meg a kezét az orrom előtt, amitől feleszméltem.
- Mi? Ja, persze. Bocs, csak kicsit elgondolkodtam.
- Azon a lányon, akit a múltkor említettél? Tényleg, vele mi van? Megszerezted a számát? - faggatott drága jó barátom, tulajdonképpen a saját lányáról. Na, most légy okos, Harry!
- Végül sikerült, fel is hívtam, de kiderült, hogy nem akar tőlem semmit. - rántottam meg a vállamat. - De tudod, hogy megy ez. A nők jönnek, mennek.
- Hát haver, egyszer neked is meg kell állapodnod! Hidd el, megélem az esküvődet! - nevetett fel, majd belebokszolt a vállamba, ezzel eszembe juttatva Jess-t.
- Szép álmok, tesó! - nevettem fel. - De én nem tervezek hosszútávra.
- Persze-persze! Szerinted én 21 évesen hosszútávra terveztem? - ütött a mellkasára, ezzel magára utalva, de végül felnevetett.
- Igaz, ami igaz. De te, te vagy, én meg Harry Styles. - egyszerű kijelentésemen jót nevetett, de rá kellett jönnöm, hogy ez vagyok én... Harry Styles, aki elneveti a fájdalmat, az igazságot, akinek világ életében nem voltak tartós kapcsolatai, aki akaratlanul megbántja az általa szeretett embereket, aki egy rakás szerencsétlenség. Jessie nem érdemel meg engem! Még előtte az élet! Egyetem, férj, család, gyerekek... Minden, ami nekem soha nem volt. 38 évesen itt vagyok egy bazi nagy házzal, temérdek pénzzel, és egy olyan lánnyal, akit pár napja ismerek, de ellopta a szívemet, és kinek nem-mellesleg a legjobb barátom az apja.

28 megjegyzés:

  1. nem tudom egyszerűen azt felfogni,hogy Harry 38 éves:D mindenesetre nagyon jó rész lett!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem, hogy ez miért megy ennyire nehezen mindenkinek :D
      Köszönöm, örülök, hogy tetszett. xx

      Törlés
  2. Fantastico lett,nagyon de nagyon szuper rész lett.Ez a blog a kedvencem.Nagyon,de nagyon imádom.Nagyon várom a következő részt.<3 :) :DD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Kedvenc blogod? Biztos van jobb :DD

      xx

      Törlés
  3. Waaaaa a kecske egye meg a fantáziádat :33
    Kurvajo^^

    VálaszTörlés
  4. 5**********.....Hazajöttem nézem kiraktad az új részt egyből a telefonra kattantam.:D Nagyon szupi,zseniális.:)) I Love it.*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szólj már a magyar tanáromnak, hogy vezesse be nekem ezt a sok csillagos ötöst :DD Köszönöm, igyekszem:D
      xx

      Törlés
    2. Add meg a számát beszélek vele.:D Nekem matekból kéne.:):D
      Nincsmit.:)) Há igyekezzél is,mert kikapol.:):D

      Törlés
  5. úristen wáoo imádom <3 szupiiii imádom siess a köv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Próbálom hamar hozni. :)

      xx

      Törlés
  6. Úristen!!*.* Nagyon-nagyon szuper lett! Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ezek után.... Remélem minél hamarabb tudod hozni az új részt!xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igyekszem:D
      Na látod? Arra én is kíváncsi leszek:D
      Próbálom a lehető leghamarabb hozni. xx

      Törlés
  7. miért érzem hogy egy kicsit Dark beütésű?:/ amúgy pedig nagyon jó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól érzed... Mikor megírtam el is gondolkoztam rajta, hogy átírom, de úgy meg másképp nem tudtam volna megfogalmazni... :/ De, azért örülök, hogy tetszett.xx

      Törlés
  8. Fantasztikus *-* minél hamarabb hozod remélem:)

    VálaszTörlés
  9. ÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááÁÁÁÁÁÁÁÁ #fangirling :3
    Nem okoztál csalódást! Látod, én adtam az ötletet és milyen rohadtjó rész lett! :3 Minél hamarabb következőt! xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, és ezer hálám♥♥ Ha nem beszélgetünk, lehet el se kezdem írni:))
      xx

      Törlés
  10. Kedves Író!

    Elég régóta olvasgatom a történetedet.És azt kell mondjam , hogy tetszeni tetszik de nem a legjobb.Kifejtem , hogy miért gondolom ezt(Én).
    Nos,az alap történet érdekes és nem hétköznapi,de úgy gondolom ,hogy túl fűtött!!
    Persze így kezdődött a történet,ez az alapja de én úgy gondolom ,hogy többet is kitudnál belőle hozni mint egy olcsó pornóregény.
    Ne vedd támadásnak.Ez a személyi véleményem.Egy kritika melyet vártok(Ti az Írók)minden rész után.

    Üdv,Haki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Haki! (legalább megadtál egy nevet)
      Végre valaki őszintén leírja a véleményét! Köszönöm!
      Nyugalom, szerintem nem lesz szerintem több ilyen rész... ez most csak, mint egy ""jelkép"" szerepelt itt, de szerintem nem lesz több ilyen jelenet.

      Törlés
  11. Cece!!
    Megmondom őszintén, már kezdtem lemondani a blogról, mert ugye alig hoztál részeket....de még mindig itt vagyok és olvasom, és egy cseppet sem bántam meg, hogy maradtam. Egyszerűen fantasztikus. Nagyon jó! Igaz nehéz felfogni, hogy Harry 38 éves. De ettől függetlenül tényleg PER-FECT. És imádom ahogy írsz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Nem értem miért olyan nehéz ez! Képzeld el 19 évesen, mint most, csak picit ráncosabban ennyi! xD :DDD

      Törlés
  12. nagyon joo siess a köviveel!!:)

    VálaszTörlés
  13. mikor lesz új rész? ja és nagyon jó lett a rész :)

    VálaszTörlés
  14. Szia!Nem rég találtam ezt a blogot és valami fantaztikus!!De most komolyan menj el könyvet írni ;) Csodálatos amilyen kifejezéseket és szófordulatokat használsz egyszerűen mesés :).Már csak azt szeretném megkérdezni hogy mikoj hozod az új részt?Mert már nagyon várom.Légyszives írj vissza ;)!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök neki, hogy tetszik az irományom. Ne aggódj, 1-2 év kérdése és már a könyvesboltban lehet venni majd az első könyvem.:3
      Igazából ha be kellene határolnom, szerintem jövőhéten mindenképpen lesz új rész :)

      Törlés