2014. január 3., péntek

News!

Sziasztok!
Visszatértem, ha nem is új fejezettel, de új designnal igen. 

Szóval, mint ti is észrevehettétek kint van az új fejléc, amit Emma Shaw készített, ezzel meg is nyerte a fejléc versenyt, szóval Gratulálok neki!♥ Köszönöm a gyönyörű fejlécet, nagyban megkönnyítetted a munkámat:D És a többieknek is köszönöm, akik küldtek be.

***

Sajnos, mint ti is észrevettétek nem annyira foglalkozom a bloggal, és be kell, hogy valljam nektek nem is szeretnék. 
Hogy miért? 
Megpróbálom összeszedni a gondolataimat...

Kezdhetném ott, hogy iskola, felvételi, tanulni kell. De ez már olyan sablonos kifogás - habár igaz. Szóval, akkor inkább elmondom az igazi okát. Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem életem szerelme Harry Styles (hahaha:D) és nem tudom... annyira rossz belegondolni, hogy nekem sosem adódhat meg, hogy találkozzak vele, hogy hozzáérjek, hogy megbarátkozzak vele, hogy a közelében lehessek. Számomra ez nem csak valami hülye 'fangirlingelés', hanem olyan érzés, mintha belülről szétszaggatnának. Azt is be kell, hogy valljam, én nem rajongok nagyon-nagyon a One Direction-ért, nem hallgatom a zenéjüket. Engem gyakorlatilag csak Harry köt még érzelmi alapon a bandához, no meg Larry - mert akármilyen nehéz elhinni, azon kívül, hogy van egy Elounor-os fanfiction blogom, én Larry Shipper vagyok, és büszke vagyok rá, hogy van véleményem és fel is vállalom. Szóval nekem az plusz teher, ha csak arra gondolok, hogy olyan valaki aki idősebb nálam, a világ másik felén tartózkodik, aki a létezésemről sem tud, egyszerűen nem lehet az enyém. Hogy is lehetne? Ha találkoznék is vele, akkor se kelteném fel az érdeklődését. Egyszerűen... na jó tökmindegy, ez már egy másik történet, nem akarlak untatni titeket. Nincs kedvem ilyen rózsaszín maszlagot írni, ahol a csaj és Harry között dúl a love, és nem érdekel bárki bármit mond, nekem ettől jelen pillanatban 'hányingerem' van. Alapból nem rajongok a love storykért, nem is tudom, hogy miért kezdtem bele. Viszont nektek sem szeretnék csalódást okozni, ezért össze kellene szednem magam, de egyszerűen nem érzem azt, hogy azt a szintet tudnám nyújtani, amit megérdemeltek ettől a blogtól, amit megérdemel ez a blog, és amit tőlem el lehet, el kell várni. Szóval, arra jutottam, hogy határozatlan ideig szüneteltetem a blogot. Sajnálom, tudom szörnyű ember vagyok, de mást nem tudok tenni. Most beállítottam, hogy csak annak fogom kitenni a komiját (ha egyáltalán reagál erre valaki), akinek engedélyezem, így nem lesz tele névtelen beszólogatásokkal. Köszönöm a figyelmet, B.Ú.É.K. utólag is mindenkinek, és sok sikert a felvételizőknek, leendő kilencedikeseknek. 

xx,
Cece S.T.

4 megjegyzés:

  1. én sajnálom hogy szünetel a blog de téged is meglehet érteni

    VálaszTörlés
  2. Sziiiiiiia!<3 Hát amikor elolvastam a bejegyzést, sokkot kaptam. De nem baaaaj! Teljes mértékben megértelek, bár kicsit (nagyon) sajnálom, hogy szünetelteted a blogot. Nembaj, én szeretlek!<3 B.U.É.K.!<3

    VálaszTörlés
  3. neeee ;((( pedig úúgy imádom ezt a blogot ;s én is idén felvételizek, és tulajdonképpen teljes mértékben meg tudlak érteni, nekem is nehéz lenne egy ilyen blogot írni, nemcsak az időhiány miatt, hanem a lelki nehézségek miatt is :( ettől függetlenül naaaaagyon sajnálom, hogy szünetel a blog <\3

    VálaszTörlés
  4. Drága Cece!
    Most elmondom (ha eddig nem említettem volna), hogy ez az egyik kedvenc blogom, és hatalmas rajongója vagyok. A blogger világban pedig te vagy az egyik legnagyobb példaképem, hiszen varázslatos ahogy írsz!
    Habár csak egy kicsit, de áttudom érezni a helyzetedet, de belőlem pont az ellenkezőjét váltja ki. Én azért szeretek írni, mert olyankor bele képzelem magam a történetbe, és átérzem azt, amit a szereplő érez, és így olyan mintha én is ott lennék velük.
    A suli pedig egyáltalán nem sablonos kifogás. Igaz, mindenki ezt mondja, de ha egyszer igaz?! Mindenki jár iskolába, de tényleg rossz, hogy sokan ezt nem veszik figyelembe, és követelik, hogy hozz új részt. (tapasztalatból tudom, hogy milyen érzés.)
    Remélem, hogy ez tényleg csak szünet lesz, és nem fogod abba hagyni a történetet, mert őszintén érdekel, hogy mi lesz a vége.
    Neked is boldog új évet kívánok és sok sikert a felvételihez!:)
    Ölel, Sky

    VálaszTörlés