2015. július 28., kedd

Feljegyzés

Sziasztok (még megmaradt) Drágaságaim!

Ódákat zenghetnék arról, hogy mennyire hálás vagyok azokért az időkért, amíg mellettem álltatok és szeretettel, lelkesedéssel álltatok hozzá egy-egy agyszüleményem olvasásához. 

Elmondhatatlanul hálás vagyok érte, és nem bírom most sem teljes mértékben szavakba önteni, csak próbálgatom sugallni szeretetem és elismerésem jelét, de sajnos az az időszak véget ért. 

Már rég nem az a lány vagyok, aki akkor voltam, mikor az 'Everything is gonna be alright. I promise.' c. blogomat létrehoztam és a vége felé már nagyon nyöszörgősen ment a folytatása, sem az a lány, aki minden rajongását és szerelmét beleszőve egy Harry Styles fanfiction írásába kezdett... nem. Ez a lány, már nincs többet. 

Az életem egy hatalmas fordulatot vett, van, ki szerint jó, s vannak, kik szerint rosszabb irányba történt a változásom, de én teljes mértékben örülök neki, hogy nem vagyok már az akkori önmagam, aki egy tucat lány, rinyálós, naiv kis picsa volt és nem látta a világ igazi oldalát, mert köd volt a szeme előtt. Nem húznám sokáig a szót, abban is csak épphogy reménykedem, hogy maradt-e még egyáltalán ember, aki most eme sorokat olvassa, és velem együtt emlékszik vissza mindenre, de ha igen, akkor jól figyelj, drága barátom! Már sokszor hallhattátok tőlem - az akkori lelkesedésemmel együtt -, de új blogot nyitottam! Kattints a képre a többiért! ☺ ((Femslash (nő/nő szerelem) tartalom, csak azoknak ajánlom olvasását, kiket nem rémiszt el a gondolat!)) 


4 megjegyzés:

 1. Bármilyen meglepő is, de én itt vagyok.:)
  Szóval akkor már semennyi reményem se legyen, hogy olvashassam ezt a történetet a közeljövőben?
  Ha már itt vagyok és kommentelek is, elszeretném mondani, hogy bár nem olvashattam végig ezt a történetet, mégis imádtam, és hiába is kerestem ehhez hasonlót, a mai napig nem találok. Azt hiszem ez a blog volt, ami segített abban, hogy olyan blogokat is elkezdjek olvasni amiben nem egy világi jó kisfiúnak vannak beállítva a fiúk. És ez rengeteg dologban is megváltoztatott. Szóval köszönöm! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Őszintén bevallom: nem számítottam bármiféle kommentárra ez alá a posztom alá, meglepődtem, hogy valaki még esetleg szemmel tartaná! Köszönöm szépen a szép szavakat, és meg kell mondjam, gondolkodtam a folytatáson, majd még meglátom mennyi lelki erőm lenne hozzá, hogy mégiscsak egy kellő befejezést adhassak ennek a blognak, a legkedveltebb irományomnak, mert megérdemelné szerintem is, hogy ne maradjon lezáratlanul. ☺

   Törlés
 2. Mikor így megláttam a bloggeren, hogy új bejegyzést olyan I'm like "what?". Nagyon örülök, hogy nem szabadultunk meg tőled, hanem élsz és virulsz és tudom hogy milyen érzés, amire gondolsz. Imádtam ez a blogod, meg a többit is, és remélem az újat is imádni fogom. Előre is sok szerencsét, és ja, itt vagyok!
  puszi: hűséges olvasód, ˇCassie

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon örülök, hogy így vélekedsz rólam, és az irományaimról ezután a hosszú szünetem után is! Ismételten csak azt tudom mondani, hogy köszönöm szépen a támogatást, és a kitartást!
   xx

   Törlés