2013. május 5., vasárnap

Chapter 01.

Sziasztok!
Úristen ! El sem tudom képzelni, hogy MÁR most több mint 30 feliratkozóm van, pedig eddig még csak a Prológus volt kint! Nagyon nagyon nagyon köszönöm!!! Love you all ♥ Komizni, feliratkozni ér ;)

Happy Bday! - Let's be drunk!


Doncaster, 2032.02.01.

Egy csodálatos napra ébredtem. Majd eszembe jutott, hogy ma van a szülinapom. Már is bal lábbal léptem ki a puha ágyamból, a hideg, sötét, cseresznyefa padlóra. A falinaptáramhoz ballagtam, a szokásos reggeli lépteimmel, - valószínűleg anya mindjárt bejön és rám szól, hogy ne dobogjak a földön...
A naptárhoz érve ellenőriztem a pontos dátumot. Igen. Valóban ma van a születésnapom. Mennyire jó. Egy évvel öregebb vagy, Jessie. Juhé! - gondoltam magamban, majd megint csak, mint egy földrengés úgy haladtam le a lépcsőn egyenesen a konyhába. Mikor leértem csodálattal néztem körül. Sehol, senki.
- Anya, apa? - kiáltottam, de nem jött válasz. Egy vállrántással a hűtőhöz mentem, és mielőtt kivettem volna a 100%-os narancslevemet, - amit egyébként rajtam kívül senki sem szeret -, egy kézzel írt levelet találtam a hűtőn, egy smiley-s hűtőmágnessel rögzítve. Egyből felismertem, a mások számára olvashatatlan kézírást, ami nálam már teljes felfogható volt, hiszen legalább 14 évem volt rá, hogy megtanuljam elolvasni, amikor ilyen üzenetekkel bombáztak. Apa kézírása volt.
"Kedves Jessie, 

 Anyádnak és nekem fontos dolgunk akadt, így el kellett utaznunk Londonba pár napra. Ne félj, tudjuk, hogy mi van a születésnapod...- Na, neki is pont erre a napra kell emlékeznie... - tettem hozzá gondolatban. ..szóval Boldog Születésnapot!! Az ajándékot majd megkapod, mikor hazaértünk. Egyébként hagytunk kint pénzt a késtartó alatt, szóval most már biztos, hogy pizzát tudsz majd rendelni. - Igen, ha nem ismerném fel az olvashatatlan betűtípust, akkor is kitalálnám, hogy ki írta.. - Még egyszer Boldog Születésnapot! Vigyázz magadra,

xxx,
Apa, Anya

Nagyszerű. Van pénz, ami egy dolgot jelent....Nem, nem pont pizzát fogok rendelni. 19 vagyok...
Ami annyit tesz, hogy már simán beengednek egy diszkóba, akár egy bárba. Na, talán még is jó valamire az az 'ünnep'.
Narancsléivás helyett úgy döntöttem, hogy felszaladok a fürdőbe, és lezuhanyzom. Beállítottam a vizet, majd amíg vártam, hogy meleg víz keletkezzen, kibújtam a tegnap esti pizsamámból. A ruháimat a szennyesbe dobáltam, majd mikor tökéletes hőmérsékletűnek éreztem a vizet, beálltam a zuhany alá.
5 perc után patyolat tisztán léptem ki, -úgy, hogy majdnem elcsúsztam- a vizes padlóra, majd egy törülközőért nyúlva, megtörülköztem. Magam köré tekertem a lila pamutot, majd a fürdőszobaszekrényben kezdtem keresgélni a hajszárítómat. Mikor megtaláltam, beledugtam a konnektorba, és elkezdtem szárítani a hajamat.
Mikor már egy árva hajszálam sem maradt nedves, a szobámba mentem, ahol valami hétköznapi göncöt kerestem. Nagyjából ugyanaz a felállás mint minden nap. Fekete csőnadrág, fehér spagettipántos felső, amit egy piros inggel fedek be. És, a fehér - enyhén, szürke - Converse cipőm. Zokni nélkül. Természetesen.
Talán felhívom Cassy-t. Cassy már első általános iskolai éveim óta a legeslegjobb barátnőm. Mintha csak magamat látnám, szőkén, barna szemmel, és egy kicsit alacsonyabban. Minden őrültségben benne van, amikbe általában én rángatom bele, - noha a szüleim, mindig is egy ártatlan kis angyalnak hittek.
Hát közlöm velük, kicsit el vannak tájolva.
Cassy számát tárcsáztam, rá sem nyomtam a hívás gombra, egy ismerős, fülsüketítő dallamot hallottam. A csengő...
Letettem a telefonomat, és unottan nyitottam ki az ajtót. - Jess! Milyen rég láttalak! - borult a nyakamba Cassy. - Egy napja, ha láttál! Amúgy meg most akartalak hívni! - mosolyogtam, és egyre jobban úgy éreztem, hogy meg akar fojtani. - De most már elengedhetnél. - levegőért kapkodtam.
- Ja, bocs. - mondta, majd kinyitottam az ajtót, jelezve, hogy menjen beljebb. Leültünk a kanapéra.
- Tényleg. Neked ma van a szülinapod. - mondta fülig érő vigyorral a képén. Nem mondod? De jó!
- Boldogat! Mennyi is lettél? 20? - kérdezte nevetve, amire én csak egy komoly pillantást vetettem rá, és máris elállt a kacagás zaja.
- 19, és köszönöm! Mivel többnek néztél, mint amennyi vagyok, vagyis lettem, ezért eljössz velem este bulizni! - most rajtam állt a győzedelmes mosoly felvétele.
- Nem! Tudod, hogy a szórakozóhelyek nem tartoznak az én világomba. - nyavalygott. Na, Jess most vedd elő az érvelőképességedet. Tudod, mint mikor a szüleiddel vitatkozol.... 
- De, légy szíves! Ma lettem 19! Meg akarom ünnepelni! Kérlek! Amúgy is... Rád férne, egy kis kimozdulás. Mikor volt utoljára egy olyan napod, hogy a szüleid nem mondták meg, hogy mit, hogy csinálj? - érveltem, és kérleltem barátnőmet. Láttam, hogy elgondolkozik egy időre, majd felém fordul.
- Na jó, legyen. DE! - Jaj ne már! Utálom ezt a szót. 
- Én választom ki a ruhádat! - mosolygott és tapsikolt, mint egy kislány. Megforgatva a szemeimet beleegyeztem. - Van ötleted, hogy hova kéne menni? - kérdezte, miközben én felálltam és a konyhába mentem kivenni a narancslevemet a hűtőből. - Még nem tudom. Anyáék Londonba utaztak, szóval bárhova mehetünk. A bátyád úgy is otthon van, nem? - kérdeztem a szemöldökömet húzogatva, és a narancslevemet szürcsölgetve visszaültem mellé a kanapéra. - Nem, Jess, nem fogjuk ellopni az autóját! - nézett rám ijedten, mire nekem, mintha egy izzó csillant volna meg a fejem felett. - Én arra gondoltam, hogy elvihetne, de a te ötleted sokkal jobban hangzik! - vigyorogva ittam tovább az innivalómat.
- Ne ne ne! Megkérem inkább, hogy vigyen el! - mentegetőzött Cassy.
- Cass, nyugi, tudok vezetni! - nyugtatgattam,
- Aha, még mit nem! Mutasd a jogosítványodat, Jessica! - A francba. Jessica-nak nevezett...
- Hát tulajdonképpen, tanulóvezető vagyok... Szóval, na a lényeg, hogy tudok vezetni.
- Igen, de tudod, én élve, és egészségesen szeretnék oda eljutni, egyetlen karcolás nélkül a bátyám kocsiján. Szóval, nem vitázunk, most megyek, és megkérem, hogy vigyen el! - hadarta el - egy lélegzetvétellel - a mondandóját.
- Mehetnénk Manchester-be. Autóval nem tar tovább, mint 1, vagy 2 óra. - ajánlottam fel barátnőmnek, mielőtt még kilépett volna az ajtón, a bátyjáért sietve.
- Tökéletes. 10 perc és itt vagyok! - kiáltott, és nem vette a fáradságot, hogy becsukja maga után az ajtót, helyette egy hatalmas csattanással kísérve kivágtatott a házból. Én csak ültem a fotelben, és iszogattam a narancsot.

- JESSIE! - tört be Cassy az ajtón 10 perccel később.
- Mondjad, de kérlek az ajtót hagyd meg, nem ártott neked semmit. - mondtam, és közben ő leült mellém fújtatva.
- Csak nem siettél? - kuncogtam fel, mire rám vetette a komoly pillantását, de nálam nem volt hatása.
- Te, hogy iszod meg azt a szart? - mutatott unottan a kezemben lévő innivalóra és elfintorodott.
- Hát így! - mondtam, mire egy húzásra letoltam a pohár tartalmát. - Inkább mondjad, hogy mi van a bátyáddal. - felálltam és a konyhába mentem kiöblíteni a poharat.
- Azt mondta, hogy nem tud elvinni....
- A francba! - szólaltam fel.
- Nem fejezetem be. Nem tud elvinni.....Manchesterbe. Viszont, pont az egyik haverjához megy Holmes Chapelbe. Úgy hallottam ott is van egy pár jó hely. - mosolygott.
- Akkor? - kérdeztem boldogan.
- Este, Holmes Chapel. Éééés én választom ki a ruhádat! - mondta magas, lányos hangján. Ismét megforgattam a szememet. - Azt mondta, hogy 3 óra és indulunk.
- Akkor meg? Mire várunk? - kérdeztem, majd mindketten felszaladtunk a szobámba. Attól még, hogy órák kérdése és indulunk, el kell készülnünk. Lányok vagyunk, ami egyet tesz azzal, hogy 3 óra letudható 10 percnek...

***

Közel 1 óráig válogattuk a ruhákat - azaz, Cassy válogatta a ruháinkat - de végül sikerült találnia, mondanom sem kell, a legnagyobb örömömre, egy olyan koktélruhát, ami alig fedi be a combomat. De, legalább fekete. A tükör elé állva megigazítottam a ruhát, és jól megnéztem a sminkemet. Alaposan szemügyre vettem tűzpiros rúzsomat, és a bulikba - számomra - elmaradhatatlan füstös sminkemet. A hajammal nem csináltam különösebb dolgot, csak megfésültem, így kényelmesen bomlott a vállamra. Fél óra tollászkodás után a tükör előtt eltöltve, Cassy lépett ki a - kölcsönkért - farmer rövidnadrágomban, és egy feszülős vörös pólóban, ami kiemelte tökéletesnek is nevezhető alakját. Haját begöndörítette, sminkjét egy kicsit túl 'rózsaszínesítette', de neki mégis nagyon jól állt. - Csinos vagy. - dicsért meg mosolyogva, majd ő foglalta el a helyemet a tükör előtt. Az ágyamra ültem és becsatoltam a fekete, szögecses magassarkúmat. Nem az én stílusom, de ha bulizni megyünk akkor nem a fehér Converse cipőmet fogom felhúzni. - Szerintem indulhatunk is. - mondta Cass, és még egy alapos ön-átvizsgálás után a tükörben, felém fordult. Bólintottam, majd lementünk a lépcsőn. Amíg a konyhapulton kerestem - a sok kacat között - a kulcsomat, addigra már Cassy ki is ment a házból. - Végre! - kiáltottam fel 5 perc keresgélés után, és kisprinteltem a házból. Egy dudálást hallottam, miután bezártam az ajtót. Cass és a bátyja a kocsiban ülve vártak rám, majd lesiettem a lépcsőről. - Sziasztok! Kösz a fuvart, Tony. - szálltam be a kocsiba.
- Csakis azért viszlek el titeket, mert Cass megígérte, hogy takarít egy hónapig. - önelégült vigyort villantott, amit a visszapillantó tükörben észleltem. - De azért, szívesen, örömmel teszem. - barátnőm csak előrenyúlt és csöppnyi fizikai erejével megütötte Tony vállát. - Hé! Ne amortizáld le a sofőrt! - mondta, mire mindketten felnevettünk. Hosszú lesz az este.

***

Legalább 2 órája, ha itt vagyunk, de már unatkozom. Cassy eltűnt valahol a táncoló, izzadt tömegben, itt hagyva engem egyedül a bárpultnál. Már pár feles után kezdtem feltöltődni, amikor úgy éreztem, mintha valaki bámulna. Nem tévedtem. A hosszú pult másik végében egy férfi méregetett a szemeivel, egy pohár whiskyt tartva a kezében. Nem tudom miért, - talán az alkohol miatt - beszálltam a 'játékba' és ismételtem a mozdulatait. Egy idő után összetalálkozott a tekintetnünk, de a férfi hirtelen felállt, én pedig a kezemben lévő üres poharat fixíroztam. Hirtelen valaki mögém jött, és erősen a mellkasához húzott. Felálltam a székről és szembe fordultam az illetővel. Mondanom sem kell, az a férfi volt, akivel nemrég még csak szemeztem.

♫ (music)


- Táncolsz velem? - mondta a -hangos zenétől - fülemhez hajolva. Abban az állapotban nem tudtam eldönteni, hogy éppenséggel kérdezte, vagy csak szimplán kijelentette, de időm sem volt válaszolni a parkett felé húzott. Jessie J száma kezdett el szólni, mire elkezdtünk valami tánchoz hasonlót csinálni. Igyekeztem minél többször hozzádörgölőzni a csípőmmel. Ó, édes alkohol...
- Hogy hívnak gyönyörű? - hajolt a fülemhez.
- Jessica. És téged? - beleremegett, mikor a nevemet hallotta, de válaszolt.
- Harry vagyok, és helybéli. Nem akarsz kicsit körbenézni? Kezdhetnénk a lakásommal.... Milyen eredeti szöveg.
- Tetszik az ajánlat. Szeretek új helyeket felfedezni. - mosolyogtam, és megfogta a kezemet, majd kimentünk a klubból. Még mindig a kezemet fogva sétáltunk egy korom fekete Range Over-hez. Kinyitotta nekem az ajtót, én pedig majdnem elestem, de szerencsére megfogott és besegített az autóba. Belökte az ajtót, majd ő is elfoglalta a helyét a vezetőülésben. Útközben nem szóltunk egymáshoz, én csak üres tekintettel bámultam ki a sötét utcára, és mellettünk elhaladó fákra, házakra. Hirtelen a kezét a fedetlen combomra csúsztatta, amitől megremegtem, ő meg csak kacéran mosolygott, és közben másik kezét a kormányon tartotta. A kocsi lehúzódott egy hatalmas háznál, majd a motor leállt. Harry kiszállt a kocsiból, és ismét kisegített a járműből. Mihelyst beléptem a házba letámadott puha ajkaival, és az ajtóhoz nyomott. Viszonoztam a csókját, - miért ne tettem volna? Térdhajlatomnál fogva felemelt és - gondolom - a hálószobába vitt, ahol szó szerint ledobott az ágyra. Fölém mászott és ott folytattunk a tüzes nyelvcsatánkat. Kigomboltam az ingét, de nem vettem le róla. A hátára löktem és lovaglóülésben ültem rá, hogy letudja húzni a ruhám cipzárját. Mikor sikerült eldobta valahova a szobában. Visszahajoltam hozzá, és ezúttal a nyakát hintettem be csókokkal, ami egy mély morgást váltott ki belőle, majd haladtam lefelé. Szemügyre vettem meztelen felsőtestét, amin több tetkó is díszelgett. Foggal húztam le a cipzárját mire jobban kezdett el fészkelődni, mire elmosolyodtam. Lerugdosta magáról, majd felhúzott magához egy csókért, és a hátamra fordított, így megint ő volt fölül. A hátamhoz nyúlt, majd egy egyszerű mozdulattal kikapcsolta a melltartómat, ami csatlakozott a földön heverő ruhámhoz. Masszírozni kezdte a melleimet, majd a szájával kényeztette. Türelmetlenségem jeléül megrántottam a boxerjét, ami egy könnyed mozdulattal le is esett. Tekintetem akaratlanul is a férfiasságára irányult, majd felém nézett. - Tetszik valami? - mosolygott perverzül, majd inkább magamhoz húztam egy

csókért, mire ő félrehúzta az alsómat és belém nyomta magát. Nem ő volt az első, de ekkora mérettel még nem volt dolgom. Egyből gyors tempóra váltott, meg sem várta, hogy megszokjam, habár ittas állapotban az élvezet nagyobb helyet kapott a fájdalom mellett. Nyögéseink betöltötték a szoba csöndjét. Göndör, barna hajába túrtam, mire felmordult és egy határozott lökéssel belém élvezett, amitől én is elmentem Harry nevét kiabálva. Fáradtan csúszott ki belőlem és lefeküdt mellém. Mire visszatértem a földre, már csak mély szuszogásokat hallottam, és a mellettem alvó Harryre pillantottam. Alaposan szemügyre vettem minden egyes arcvonását.

Miért vagy nekem ennyire ismerős?

9 megjegyzés:

  1. Wááááááá!!!!!!Wááááááá!!!! ÚÚÚÚÚ!!!! Jeesszuuuuuus!!! nyuuuuuuuu!! ez wooooow!!!waooww!!tyűűűű!
    EZ NAGYON JÓ!!!!
    Siesss a kövivel, mert megeszlek, virágszálam ;)
    (na, ennyit az értelmes kommentekről;)xD)

    VálaszTörlés
  2. Szia:) Máris imádom a blogod. Nagyon tetszik, tényleg egyedi ötlet. Gratulálok.:3 xx Ja és egy tanács. Szerintem állítsd be, hogy névtelenül is lehessen kommentet írni, mert úgy lehet, hogy többen írnának. Pl. mikor telefonról vagyok én sem tudok így írni. De ez csak egy tanács:D
    puszi: Dzsen.x

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik a blog, és akkor szerintem be is állítom, nem is tudtam, hogy nem úgy van beállítva:D Köszi:)
      xx,
      Cece

      Törlés
  3. Nagyon tetszik! :) Remélem hamarosan hozod a következőt. :3

    VálaszTörlés
  4. Basszuskulcs.*o*
    Hazza-val lefeküdtek óvszer nélkül?!:OOxDD
    Viccet félretéve imádom,és követelem az új részt!:'D

    VálaszTörlés
  5. Leírhatatlanul jó és perverz :D Nagyon siess a kövivel :**

    VálaszTörlés
  6. Úristeeeeen,ez baszott jó *o*

    VálaszTörlés