2013. június 7., péntek

Chapter 04.

Sziasztok! Először is, nagyon nagyon sajnálom, hogy ilyen későn hoztam újat :|||
Másodszor pedig.....
El sem tudjátok képzelni mennyire happy vagyok most! ^____^
86 rendszeres, és komiztok rendes *-* Nagyon szépen köszönöm ^__^
Itt lenne az új rész, jó olvasást, és csak így tovább ;)
Nyugodtan írhattok nekem, vagy kérdezhettek ASK.FM -en :)


Caught..oh wait, no!


Megszeppenve húzódtam el Harrytől. Ajkaim, még mindig égtek a csókjától.
- Jess, nem is mondtad, hogy van valakid! - hallottam barátnőm izgatott hangját, és idejött megölelni.
- Szia! Cassy vagyok! - fordult, 1000 wattos mosolyával Harry felé. 
- Helló! Én Harry. - mondta, és még mindig döbbenten állt előttem. Tudtam, hogy mindketten egy dologra gondoltunk. Apa, azaz, Louis is lehetett volna.
- Cassy, nem akarsz elmenni esetleg....bárhová? - hadartam, és reménykedtem, hogy beleegyezik. Amilyennek ismerem - és az elmúlt évek alatt, igencsak kiismertem - képes elszólni magát anyák előtt. 
- De most jöttem át. - nyavalygott, majd ismét Harryhez fordult. - Különben is. Még nem is ismerem az új barátodat. - fordult vissza felém egy halvány mosoly kíséretében. Néha az idegeimre megy...
- Átmegyünk hozzád, és mindent elmesélek. - böktem ki az első ötletet, ami eszembe jutott, mire Cassy felsóhajtott. 
- Rendben. De nem értem, mire ez a nagy... - fejezete volna be a mondatot, de én gyorsabb voltam nála, és már ki is ráncigáltam a konyhából. 
- Apa, anya! Elmentem! - kiabáltam, és még mindig Cass karját fogva húztam ki őt az ajtón. 
- Engedj el! - csavarta ki magát a szorításomból.
- Bocs. Na, de akkor menjünk. - mondtam, és csak átsétáltunk a szomszédba. Cassyék háza olyan kis otthonos. Kisebb mint a mienk, és Harryéhez képest, nyaralónak is alig mondható. De éppen ettől otthonos. 
Bementünk az előszobába, ahol lerúgtam magamról a bakancsomat, és akkor jött le Tony is az emeletről. Különösen nem nagyon foglalkoztatott, szóval egy sima köszönés után már fel is mentünk Cass szobájába. Belépve a halvány rózsaszín, aranyos kis helységre, olyan érzésem támadt, mintha a húga szobájába csöppentünk volna. Nincs húga....
Abban a szent percben, hogy elhelyeztem magamat az ágy szélén, már nyaggatni kezdett, hogy számoljak be mindenről. Mindenről...
- Hol találkoztatok? Mi történt? Jártok? Lefeküdtetek? - bombázott a kérdésekkel Cassy, az utolsón pedig nagyra nyíltak a pupilláim. Az nem kifejezés...
- Először is.... - kezdtem bele. - Többet nem ihatsz energiaitalt, mert felpörögsz tőle. - paskoltam meg a vállát, egy együtt érző arckifejezés kíséretében. Mikor megláttam, a 'mérges' tekintetét, inkább visszatértem a témához, és gondoltam: Hogyan is kellene ezt elmondani?
Hazudjak? Mondjam el, hogy egy nálam kétszer annyi idős sráccal....férfival(!!) voltam részegen, amíg ő engem keresett a buliban?
- Hahó? Itt vagy? - legyezgette a kezét előttem. Biztosan elbambultam, a nagy gondolkozás közepette.
- Igen...
- Akkor mesélhetsz. - nézett rám, válaszra várva, csillogó barna szemekkel.
- Az igazat? - néztem rá, és ő csak bólintott.
- A buliban találkoztunk, táncoltunk, mindketten részegek voltunk, aztán felmentünk hozzá.. - kezdtem el a történetet, de már akkor nyertem Cassytől egy megdöbbent arcot, és repdeső pillákat.
- Kérlek ne szóld el, még véletlen se magad anyáék előtt. - néztem rá kérlelve, majd elgondolkozott.
- Nem mondtad el nekik? - vetett rám egy csodálkozó nézést.
- Nem.. - néztem máshová. - Ez fontos. Kérlek.
- Rendben. - mosolygott. - Különben, miért is nem beszéltél róla? És, akkor most ti együtt vagytok? - jött az újabb kérdés zápor.
- Lassíts! - szóltam rá, mire inkább meghúzta  magát. - Először is: Nem, nem vagyunk együtt, csak lefeküdtünk, akkor is részegen. És amúgy sem hiszem, hogy ebből lehet valami...
- Miért? - szakított félbe, mire szúrósan néztem rá. - Bocsi, folytasd..
- Mondjuk a korkülönbség miatt? - néztem rá.
- Miért mennyi? 5-6 év? - kérdezte, mire akaratom ellenére is felröhögtem.
- Pontosan kétszer annyi idős, mint én. - mire kimondtam azonnal kitágult pupillákkal meredt rám, és szó szerint leesett az álla.
- Nem nézett ki annyinak... - szólalt meg, egy kis csönd után. - De ez nem akadály. Vannak akiknél még ennél is több a korkülönbség... - próbált felvidítani, csakhogy ő még nem is tudta a korkülönbségnél is komolyabb indokot.
- És a legrosszabb... Esetleg nem volt neked ismerős Harry? - kérdeztem, és ő elgondolkozott. Most tényleg próbált erősen koncentrálni, hogy ki is lehetett ő.

- Basszus! - csapott a homlokára, körülbelül 2 perccel később. - Jó nagy bajban vagy. Ha apád megtudja, nem tudom, hogy melyikőtök jár rosszabbul... És ahogy olvasgattam Louis elég jó kapcsolatban van Harryvel.
- Hát igen... És a poén az egészben, hogy nem is tudta, és én sem, hogy ki ő, amikor lefeküdtünk.. Pontosan ma derült ki. - nevettem idétlenül, ezzel próbálva elviccelve, a külső szemlélő számára poénos történéseket. Megélni már nem annyira humoros, mint ahogyan kinéz.
- Ez....Na jó, én erre nem tudok mit mondani. - kuncogott fel ő is, ezzel próbált javítani a hangulaton.
- Cass, anyáék elutaznak a hétvégére.. - jött be a szobába a telefonját bújó Tony.
- Ha csak ennyi, akkor mehetsz is. - nézett rá Cassy.
- Ezzel arra céloztam, hogy nyugodtan tarthattok 'teapartit'. - nevetett, majd kiment a szobából.
- Pizsipartinak hívják! - kiabáltam utána, de már valószínűleg nem hallotta, mert becsapódott a hálószobája ajtaja.
- Akkor? Éljünk a lehetőséggel, és tartsunk teapartit! - nevetett Cassy.
- Rendben. Addig sem kell kínosan éreznem magam otthon, mert gondolom Harry még ott lesz egy ideig. - mosolyogtam, és felálltam az ágyról. - De attól még át kell mennem szólni. - sóhajtottam lemondóan.
- Akkor majd gyere. - mosolygott barátnőm, és ledőlt az ágyára. Csak mosolyogva megráztam a fejemet, és elhagytam a szobáját. Amint kiléptem a házból az ég sötétségbe burkolózott, és csak az utca egyik oldalán világító lámpások világítottak utat. Nem siettem, semmi kedvem nem volt egy légtérben lenni, egyszerre apámmal, anyámmal, és az egy éjszakás kapcsolatommal, aki nem mellesleg apám legjobb barátja.
5 perc múlva rászántam magamat, és lenyomta a bejárati ajtó kilincsét. Világosság tárult elém, és bementem a nappaliba, ahol szerencsémre, csak anya volt.
- Helló! - köszöntem, és ő csak mosolygott rám. Láttam rajta, hogy nincs túl jó állapotban.
- Van valami baj? - ültem le mellé, és átkaroltam.
- Semmi különös. - nyugtatott, majd kitértem az eredeti témámra.
- Cassynél aludnék. A szülei elutaztak, szóval nem gond. - mondtam, majd felálltam, és a szobámba mentem.  Összepakoltam a cuccomat egy tatyóba, majd a kezembe véve a telefonomat írni kezdtem Cassnek.
"Fél óra, és ott vagyok. xx"
Gondoltam, hogy ne keljen sok időt rászánni, még itthon elmegyek zuhanyozni. Magamhoz vettem tiszta ruhákat, és a törülközőmet, majd bementem a fürdőbe. Megnyitottam a csapot, és beállítottam a hőmérsékletét. Amíg folyt a víz, levettem a mai napi öltözékem, és a szennyesbe dobtam. Beálltam a zuhany alá. Jól eső felfrissítésként ért a hideg víz, így el tudtam gondolkodni. Harry tényleg meg akar ismerni? És ha mégis össze jönne, kivívná apámnál?

Kiléptem a zuhanyból, majd magam köré tekertem a törülközőt. Abban a pillanatban, hogy léptem volna ki a helységből, nyílt az ajtó, és.....

25 megjegyzés:

  1. most haragszok! itt abbahagyni??? és kitudja meddig nem lesz rész!!! :||| kezdek pánikolni:D:Ddd annak viszont örülök, hogy nem Louis és nem is a macska ált az ajtóba:DDDDDD 1.komi.. muhaha:3

    VálaszTörlés
  2. juj:3 a barátnőm mutatta nekem a blogod és ahogy el olvastam bele szerettem:$ egyszerűen imádom♥ gyorsan kövit:DD

    VálaszTörlés
  3. Úristen !! *-*
    kibaszott jó lett:$
    megérte várni :D :*

    VálaszTörlés
  4. ééééééééééééééés???????? MI? MI? MI? MI? MI?
    Megölsz, Kész. Végem. Meghaltam.
    Mikorra várható az új rész? Annyira nagyon imádom *-*

    VálaszTörlés
  5. uristeen imádom *--* én vagyok az a barátnő :"D fantasztikusan irsz kövit minél hamarabb ^^ <3

    VálaszTörlés
  6. NEEEEE! Pont itt:o Jujj hamar köviiit

    VálaszTörlés
  7. Kiléptem a zuhanyból, majd magam köré tekertem a törülközőt. Abban a pillanatban, hogy léptem volna ki a helységből, nyílt az ajtó, és Bibi szépen megverte Cintit,mert itt merte abbahagyni.
    Nincs több mondandóm! :** ;)

    VálaszTörlés
  8. Úristen... Ez a blog valami csúcs szuper :DD Most mondd meg... Miért mindig a legizgalmasabb résznél kell abbahagyni?! Gyorsan köwiit :D <3

    VálaszTörlés
  9. Nee pont a végénél.Jaj nagyon de nagyon jó lett,nagyon várom a kövi részt!!siess,mert ez valami Perfecto rész lett!! :)

    VálaszTörlés
  10. Miért pont itt hagyod abba??? Hamar kövi részt légyszi! Egyszerűen imádom a blogod

    VálaszTörlés
  11. Megint csak jót alkotott a művésznő! :D Csak így tovább! Siess a kövivel ;) De most már muszáj, hogy Harry nyisson be és tuti, hogy szexelni fognak (persze ha Harry nyit be :D)

    VálaszTörlés
  12. Hogy tehetted ezt! Már tisztára bele éltem magam hogy Louis rajta kapja őket :D szerintem, ez egy icipicit rövidebb lett! :/ és ez a vége, na ebben most tisztára biztos vagyok, hogy Harry az! Ki más? Mondjuk, ott van még Tony, na de ő szomszédba van, ezért tuti biztos, hogy Harry az! Imádod a függővegeket igaz? Hát valahol mélyen èn is, de ilyenkor nagyon nem szeretem őket -_- hozd minél hamarabb a kövit, mert felkötöm magam annyira jó! :$

    xoxo Emily

    P. S. Nem nem kötöm fel magam de ez kikívánkozott belőlem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Reméltem is, hogy nem kötöd fel magad. Oo
      Akkor nem tudnád meg hogy folytatódik ;)
      Egyébként, igen, ez rövidebb lett, körülbelül 300 szóval mint az előzőek :/ De örültem, hogy végeztem a fejezettel, mert nekem közbe angol vizsga volt, össze-vissza állt a fejem...azt se tudtam hova nézzek XD

      De mindjárt nyári szünet, szóval most majd gyakrabban kaphattok új részeket ;)

      xx, Cece S.T.

      Törlés
  13. Szia!:) Elkészült a Kritikád. http://requestblogdesign.blogspot.hu/2013/06/kritika7_8.html#comment-form

    VálaszTörlés
  14. Szia! Nem is tudom, hogy hogy találtam rá a blogodra, de teljesen rá kattantam. Egy szó: IMÁDOM! És még egy: TÖKÉLETES!! Siess a kövivel és örülnék ha bele olvasnál a blogomba: http://doyouloveme1d.blogspot.hu
    xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszönöm szépen *-* :)
      Azért, nem mondanám 'tökéletesnek', de kedves tőled :DD *-*
      Majd ha lesz időm, benézek ;)

      xx

      Törlés
    2. Sziaa! Először is szerintem egyáltalán nem túlzás! Másrészt pedig van egy meglepetésem számodra: http://doyouloveme1d.blogspot.hu/2013/06/dij.html

      Törlés
  15. Szia..készen van a kritikád...:)
    http://youcantstopmenow1.blogspot.hu/2013_06_01_archive.html

    VálaszTörlés
  16. Szia elkezdtem ugye olvasni..és nagyon jóó a blogod...a többi észrevételt kritikába megírtam....:)

    VálaszTörlés
  17. Ó, ne már... nem elég, hogy ilyen későn írok, még a vége is így van hagyva?:DD
    Már az előző résznél is kiakadtam, de ez most így...
    Ja, és én örültem, hogy nem Louis volt, az mindent tönkre tett volna:D Harryt kicsit ott hagyták, még azt sem tudtuk meg, milyen fejet vágott. Szegény, kicsit elhanyagoltad:D

    Ja, kedvenc részeim a "Nincs húga...." és a "teaparti"
    ~xx

    VálaszTörlés
  18. ÍÍÍ!! Nagyon nagyon jó! Végre nem egy sablonsztori, vannak benne fordulatok, és egyszerűen brilliáns! Már feliratkoztam, és nagyon várom a következő részt!

    VálaszTörlés
  19. Szia!
    Nagyon jó!Tetszik az írásstílusod! :)

    VálaszTörlés
  20. Szia! Ez a resz is jo lett:))
    Mikor jon a kovetkezo?:3

    VálaszTörlés
  21. tökéletes, mint mindig!*~* sisess a kövivel! <3 :D

    VálaszTörlés